RESERVEER 050 51 35 28

Reserveer 050 51 35 28

Gastenboek

Reactie toevoegen

laat een bericht na

reacties

Tapasavond
10 juni
Mariane
Onlangs de tapas gegeten in De Waterlijn. Ik waande me terug in Spanje op vakantie. Een echte aanrader voor wie houdt van vele kleine gerechtjes.
07.01 diner met Bongobon
08 januari
Walter Mensaert
Aarzel niet om met een bongobon te gaan eten in De Waterlijn. We werden er ontvangen en bediend zoals het ook bij de andere gasten gebeurde. De maaltijd zelf was zeer verzorgd en smaakvol. Superieure wijnen. Een aanrader - ook zonder geschenkbon.
Zeer lekkere hazerug
29 oktober
Marie-Jeanne
Aangenaam verrast van dit restaurant. Zeer lekkere hazerug gegeten. Klassieke bereiding, maar puur geserveerd.
Valentijn
03 februari
Peter
We zien er ontzettend naar uit om terug romantisch te dineren in de Waterlijn.Tot volgende week!
Oudejaarsavond
11 januari
Roger
Ook na 39 jaar staan Gerrit en Magda er! Een fantastisch eindejaar met gezellige sfeer en een schitterende ambiance. Volle bak naar het nieuw jaar. Bedankt aan de ganse ploeg.
Weekendje Waterlijn en Laurier !!
27 augustus
Familie Van Hoof
In sommige restaurants voel je je "een nummer", in andere voel je je "een klant". Niet zo in De Waterlijn, daar voel je je "te gast" : een wereld van verschil! Dank daarvoor aan het hele team ! ( keuken, zaal en hotel) Jullie bezorgden onze familie een fantastische driedaagse.
Gastronomisch menu op zondagavond
01 juli
Patrick & Marleen
WE KIJKEN UIT NAAR DE ZONDAGAVOND....12 JULI....DAAGS NA DE VLAAMSE FEESTDAG ! GASTRONOMISCH TAFELEN MET MARC MORGAN ACHTER HET KEYBOARD.... WE BRENGEN ZELF DE ZINGENDE NACHTEGAAL UIT TENERIFE MEE.......
Zeevruchten ten top
16 februari
Bob Ver Eecke
Wederom genoten van de zeevruchtenschotel. Kreeft, langoustines, wullokken, verse garnalen, oesters, krab, ... HEERLIJK GENIETEN
Lunch
05 december
Rudy Van Bouwel
Na drie weken sluiting was het deze middag weer heerlijk lunchen in ' De Waterlijn ' ! José & Rudy.
super
31 juli
Arthur lannoo
We hebben super lekker gegeten. De bediening was zeer vlot ! Personeel is super vriendelijk ! Het eten was uiteraard super lekker ! Zeker een aanrader ! En zeker voor herhaling vatbaar.

Pagina's